maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vihdoinkin sopivat verhot!Muutimme tähän taloon 2,5 vuotta sitten. Sen verran myöhään ostimme asunnon ettemme päässeet vaikuttamaan väreihin tai materiaaleihin. Jostain syystä (en vieläkään ymmärrä mistä) laitoimme valkoisen maalatun seinän päälle ruskean tapetin. Tyttäreni antoi meille verhot joista olin aina pitänyt. Kun ne verhot (ruskeat) laitoin ikkunaan niin huone näytti jotenkin tunkkaiselta. Ne ruskeat sävyt riitelivät keskenään. Kun siihen lisäsi vielä kullanbeigen sänkypeiton niin soppa oli valmis (sekametelisoppa).

Välillä vaihdoin jo kappaverhot, mutta eipä nekään kauan saaneet ikkunassa roikkua. Niinpä sitten keksin repiä ne ruskeat tapetit kokonaan pois ja vaihdoimme seinälle vaaleat, raidalliset tapetit... Jonkin aikaa huone oli ilman verhoja kun en halunnut enää väliaikaisia verhoja vaan päätin että olkoon vaikka ikkuna ilman verhoja jollen sopivia löydä!

Löysin kuin löysinkin verhot joita ei ihan heti akkunasta pois oteta.  Verhot ovat Marimekon pellavaiset; nimeltään "Heinä". Saavat roikkua siinä pidempäänkin;) Vaihdoin vielä sänkypeiton valkoiseen (tein edullisen löydön Finnlaysonin tehtaanmyymälän alesta) ja hommasin  peilin seinään. Huone alkoi näyttää paljon valoisammalta...ja päälle ripaus sitä ihanaa turkoosia josta niin pidän...


 
 
 
 
On se kumma miten tuntuu, että oli helpompi hengittääkkin kun tuli ilmavuutta vaaleiden sävyjen ansiosta.
 
Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos kaikista kommenteistanne!!!

9 kommenttia:

 1. Vaalea sävy seinissä lisää tilan tuntua ja raikastaa huonetta. Itselläni samaiset verhot vaaleammalla kuviolla, kylläkin tällä hetkellä kaapissa. Pitäisikin vaihtaa ne taas välillä ikkunaan. Ripaus turkoosia sopii huoneeseen täydellisesti. Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita yksityiskohtia ja tyylikäs lopputulos, tykkään:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja tyylikäs lopputulos, kaunista!

  VastaaPoista
 4. Kaunista, raikasta, rauhoittavaa. Verhot ihan yli-ihanat!

  VastaaPoista
 5. Kaunis rauhallinen tunnelma ja turkoosit tyynyt tuovat juuri sopivasti väriä lopputulokseen.

  VastaaPoista
 6. Ihanan vaaleaa ja valoisaa. Ripaus romantiikkaa ja leikkimielisyyttä.

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja rauhallista! Verhot ovat tosi kauniit, ja turkoosi on just nappiin!

  VastaaPoista
 8. Nyt on rauhallinen ja raikas tunnelma huoneessa ♥

  VastaaPoista
 9. Nyt on rauhallinen ja raikas tunnelma huoneessa ♥

  VastaaPoista