torstai 9. huhtikuuta 2015

Lankarullien kuljetuspussukka


Tämä pussukka tehtiin "todelliseen tarpeeseen". Jokaviikoiselle tilkkukurssille nappaan mukaani joitakin lankoja pussukkaan joka on täynnä muuta hilpetööriä. Siellä suloisessa sekamelskassa langat etsivät kaveriaan, purkautuvat rullasta ja ehkä myös likaantuvat... tämä pussi saa nyt toimittaa kyseistä tehtävää. Malli on tuttu japanilaisista tilkkukirjoista ja -lehdistä. Tuon vetoketjun olen joskus ostanut aivan tätä projektia varten.

Kuvasin pussukassa tikkauslankani ja nehän mahtuivat siihen täydellisesti! Pitääkö tässä alkaa ommella toista pussukkaa tavallisille langoille??? Siihenkin löytyisi jo vetoketju;)


 
Pussukka edestä
 
 
 
 
Pussukka takaa. Tein "seinämät" puskusaumaan, ettei tullut niin paksuja saumoja ommeltavaksi.
 
 
 
 
Sisällä on nappikangasta...
 
 
 
 
 
 
Tikkauslankani viihtyisivät niin hyvin uudessa yksiössään. Olkoot nyt vuokralla siinä ennenkuin päätän vakituiset asukkaat;)
 
Tänään onkin tilkkuiluilta... ja uuden kassin ja lompakon tarve. Tulevat lahjaksi...
  

8 kommenttia:

 1. Tuohan on kiva:) sisäkangas on myös yllättävän mukava:)

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää lankapussukkasi. Varmasti tarpeellinen.

  VastaaPoista
 3. Kiva pussukka, ihan kun olisi minun kankaista tehty, on muuten samoja kankaita:) Hyvänmallinen ja varmasti tarpeellinen!

  VastaaPoista
 4. Iiiiiiihana, ihan nappivalinnat kankaina! Ei kun rullat!

  VastaaPoista
 5. Oikea herkku! Rullakangas sopii erinomaisesti. Hienoa ja siistiä työtä.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava! Kangaskin on juuri ooikea lankojen kodin ulkoseiniksi. Jos tulee vaikka dementia, niin tuo on hieman sellainen oikeaan ohjaileva kangas, kun lankjoja etsii. Nyt kun tekniikka on hallussa, teet nopeasti toisenkin.

  VastaaPoista
 7. Näpsäkkä pussukka rullille. Oikein sattuvat kankaatkin olet kekannut. Oikein hieno, ei voi kun olla kade..ihan vähän vaan.

  VastaaPoista