torstai 30. huhtikuuta 2015

Lompakko

Äitienpäivälahjan ompelin eilen valmiiksi. Se on tilava lompakko. Lompakon keskelle on ommeltu tila mihin mahtuu vaikka avaimet ja huulipuna.

 
 
Kangas on Marimekon "Maisema" ja vuorena itsevärjättyä kangasta... Korttitaskuja on molemmissa reunoissa 6 kpl. Molempien korttitaskujen takana taskut, kolikkotasku ja keskellä se leveämpi tila. Vielä jää molempien korttitaskujen eteen taskutila.
 
 


 
 
 
 
 
 
Lompakon mitat: Leveys 20 cm, korkeus 10 cm ja paksuus n.4 cm. Lompakon kaavat tilasin PDF kaavoina täältä: www.emmalinebags.com
Kunhan palaan lomalta niin haluan itselleni samanlaisen lompuukin. Kangaskin on jo valittuna:) Mielestäni oikein toimiva kaava/malli. Ainut ongelma on tuo kuitu- ym kovikekankaiden viidakko!!!  Kävin tänään Eurokankaasta hakemassa täydennystä kuitukankaisiin. Eli kahta eri paksuista, ohutta. En ole vielä löytänyt silitettävää suht jäykkää... Tosi jäykkää kyllä.
Läppään silitin kuitukankaan kankaaseen ja vuoreen ja lopuksi leikkasin läpän kokoisen kovikkeen joka meni tasan saumojen sisään. Näin läpästä tuli tukeva pohja lukolle.
 
 
Mukavaa Vappua kaikille!!!


7 kommenttia:

 1. Hieno äitienpäivälahja. Kaunis kangas!

  Iloista ja mukavaa Vappua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hieno lompakko ja kaunis kangas.

  VastaaPoista
 3. Näppärä! Kun mukaan mahtuu ne tärkeimmät - avaimet ja huulipuna - ei muuta mukaan tarvitakaan, luottokortin lisäksi. :o)

  VastaaPoista
 4. Voi hurja, miten hieno ja tuon tekemisessä on kyllä ollut näpertämistä. Mukavaa Vappua!

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana lompakko! Minäkin olen pitkään haikaillut tekeväni jonkun tuommoisen, mutta en ole löytänyt tarpeeksi helppoa ohjetta itselleni :) Kankaita olisi kyllä valmiina.

  Iloista Vappua!

  VastaaPoista
 6. Jopa on hieno lompsa! Lukko tekee siitä viimeistellyn näköisen!

  VastaaPoista