tiistai 21. huhtikuuta 2015

Varastojen täydennystä;)Koska entinen "sentti" viivaimeni on haljeta sieltä täältä (tosiaankin ihme kun koossa pysyy) tilasin uuden... ja "tuuma" viivaimellakin on varmasti käyttöä (on erikokoinen kun nykyinen tuumani)! Sekä tuollaisella pikkusella viivaimella missä on hauska siirrettävä nappula... käyttöön...

Cloverin nipsut olen todennut OIKEASTI loistaviksi! Täydellisiä kassin ompelussa... Ei enää vääntyneitä nuppineuloja. Suosittelen! Tilasin 10 kpl lisää ja lisäksi tuommoista suurempaa mallia paksumpaan laukkuun, peitonreunaan ym. Käytän niitä enemmän kuin nuppineuloja.

Jaa... tulipa tuommoinen vihreä puolakotelokin tilauksessa... Tilatessa se on varmaan ollut pakollinen;/

Sitten muutama lukko joita jo odottelinkin. Ompelin kassin 60-vuotis lahjaksi. Kuvattavaksi se ei vielä ennätä koska purin vuoren irti... oli jotenkin niin ison näköinen ryppykasa laukun sisällä. Lompakko tulee samoista kankaista kuin laukkukin, joten lukko oli odotettu! Vaikea löytää lukkoa meidän kaupoista, lähes mahdoton.

Kangasta en olisi tarvinnut, mutta tuo kuosi sopii täydellisesti lompakkoon mitä suunnittelen:) Turkoosia, turkoosia...
 
 
 
Lisäksi olen harrastellut palapelin tekoa. Tilasin netin kautta PDF laukkukaavan ja sepä tulikin niin mukavina paloina, että käytin eilen parikin tuntia sen kokoamiseen. Vielä jäi pari ylimääräistä mutteria yli (lue paperia). Eli homma jatkuu...
 
 
 
 
 
 
 
Mukavaa! Olen saanut pari uutta lukijaa blokiini. Kiitos kommenteistanne:) Piristävät päivääni:)
 


1 kommentti:

  1. Puolakotelo on tosi hyvä, siinä pysyy puolat paikoillaan. Kapea viivotin on kätevä, olen myös ajatellut hankkia, noita klipsuja olen harkinnut, mutta en ole vielä uskaltanut ostaa:) On siinä paperia koottavana!

    VastaaPoista