keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pienen pieniä pussukoitaEdelliseen postatukseen pientä lisäystä... Tilasin vielä nipun vetoketjuja ja hinta oli pieni osa meidän hinnoista. Nuo edellisen postatuksen tavarat tilasin nimittäin Karnaluksista. Viikko sitten maanantaina tein tilauksen. Heti seuraavana aamuna oli kirje netissä hintoineen. Sain tilinumeron minne maksoin, ja seuraavana maanantaina toi posti paketin ovelle asti. Se oli iloinen yllätys! Postimaksu oli 10 €, vaikka tilaukseni oli aika iso laatikko pitkien viivottimien takia. Suurimman viivaimen hinnassa säästin jo 20 € joten olin enemmän kuin tyytyväinen. Ihanteellisintahan olisi ollut pyöriä paikan päällä hurmoksessa niinkuin siellä aina käy;)

Niistä vetoketjuista käytin kaksi ja ompelin pari pikkuista pussukkaa. Ohjeen löysin Pinterestistä... Ne on ne koukuttavat sivut jossa aika lentää siivillä:) 
 
 
Molemmat pussukat ovat jo lentäneet kotipesästä uusiin maisemiin;)

5 kommenttia:

 1. Sain juuri tiedon tällä viikolla että Karnaluksillakin on verkkokauppa, tekisi mieli kanssa tilata sieltä.

  VastaaPoista
 2. Siinä juuri se syy, miksi pysyttelen kaukana Pinterestistä... Karnaluksia en niinkään välttelisi, mutta postimyyntikin on hyvä korvike! :o)
  Söpöt pussukat, toimiva malli kaiken kokoisille pussukoille!

  VastaaPoista
 3. Tosi suloiset pikkupussukat. Kätsät nuo vimpstaakkelit ripustusta helpottamaan.

  VastaaPoista
 4. Pinterestiin olen minäkin aivan koukussa ja Karanluksista pitäisi tehdä tilaus kun en ole sinne vieläkään päässyt käymään. Kivat pussukat!

  VastaaPoista