perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kuulutko pussukka-ihmisiin?


Kyllä, tunnustan kuuluvani pussukka-ihmisiin. Usein tähän ryhmään luokitellaan kuuluvaksi esim. tilkkuilijat. Pienestäkin silpusta kootaan näyttävää pintaa, ja jollei valmistunut peitto, niin valmistui pussukka!

Olen alkanut pakkaamisen n. kuukauden päästä alkavalle lomalle;) Eli olen ottanut toisen matkalaukun esille ja kun jotain pientä pakattavaa tulee mieleen sujautan sen ohimennessä laukkuun... Ainoa oikea tapa minulle. Jos aloitan pakkaamisen paria päivää ennen puuttuu puolet tavaroista. Siispä ompelin matkalaukkuun alusvaatepussukan. Yhden... Pakko siis ommella toinenkin...

Sitten tajusin... Puuttuu se toinen alusvaatepussukka, sukkapussukka, kernistä ommeltu pussukka shamppoille ym. (Siis löytyyhän meiltä sellainen pussukka jos toinenkin, mutta olen saanut päähäni, että pullot pitää mahtua pystyyn kaikki samaan pussiin ja kerniä sen olla pitää). Tajusin myös, että matkalaukkuvaaka ym. tärkeä hörpäke on vailla oikeaa pussukkaa... Pitäsköhän siirtää lomaa, että kaikki pussukat saa valmiiksi???

Sattuuko teiltä löytymään nämä pussukat? Sisältää kertakäyttö aterimet retkelle!!! (Tekisi mieli koputtaa päätäni ja sanoa kuten Huugo-peikko aikoinaan: "Ollaankos siellä kotona?"). Italian reissulta ostin ristipistolehden jonka sivuilta löysin ohjeet ja olihan ne tehtävä. TODELLA TARPEELLISET!!!


 
 
Mukavaa viikonloppua kaikille!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa:) Pussukoita aina tarvitaan, vaikka niitä olis kuinka paljon!

  VastaaPoista
 2. Pussisi muistuttavat niin kovin vanhaa koulukäsityötäni. Siinä on ruudutuksen mukaan tehtyjä ristipistokuvioita. Vihreävalkoinen kangas sattui minun kohtalokseni aikoinaan. Pussukka on tallella, mutta käytän sitä hyvin harvoin.

  VastaaPoista
 3. Olen ollut mielestäni pussukkaihminen tähän asti. Pitää kuitenkin miettiä uudestaan, kun luin tuon sinun pussien määrä. Ihana alusvaatepussukka ja nuo ristipistoaterinpussit ovat ovat oikein somat ja voihan niissä pitää muutakin kuin mitä kyljessä lukee.

  VastaaPoista
 4. Pussukat ovat erinomaisia järjestyksen pitäjiä. Ruokailuvälinepussisi ovat ihanan nostalgisia!

  VastaaPoista
 5. Hauskoja pussukoita ja varmasti kaikki tarpeellisia.

  VastaaPoista
 6. Oi, miten paljon kauniita ja tarpeellisia pussukoita, ja ei kait niitä koskaan likaa ole:)

  VastaaPoista