keskiviikko 13. toukokuuta 2015

5. LomapäiväIhana aurinkoinen aamu! Aamukahvit juotuamme ajelimme kohti Wierschemiä ja Burg Eltz -linnaa. Linnan historia on yli 850 vuotta. Siellä asutaan yhä, mutta osa linnasta on nähtävissä yleisölle. Lipputuloilla rahoitetaan linnan kunnossapitoa.


 
 
Tänäänkin on ollut kaunis lämmin päivä +22 varjossa. Täällä alkaa olla siirenit jo kukkineet, mutta rypsipellot ovat parhaimmillaan...
 
 
 
 
 
Tullessa pysähdyimme Cochemiin syömään ja vähän ostoksille. Alkaa jo tulla leppoisa lomafiilis:) Alhaalla kuva Cochemin raatihuoneen aukiolta:
 
 
 
 
PS. Kotona ovessamme lukee "Ei mainoksia kiitos". Täällä meitä odotti mainospinkka rappusilla. Eikä ihan mitä vaan mainoksia, vaan Expertin mainos! Sisällään tarjouksia kameroista... Siis huomenna vihdoin saamme kameran ja laturin... ja saimme osoitteen kamerakauppaan:) (Koko ajan saa jännittää milloin pikku digikamerastamme loppuu akku, sillä vorot veivät laturin!). 
 
 

3 kommenttia:

 1. Voi tuota aurinkoa, sitä ei täällä kotosuomessa ole juurikaan tänään näkynyt :( Vettä vihmoo ja tuulee, tulee ihan syksyinen fiilis. Kiitos lomakuvista, ne piristivät tätä harmaata päivää!

  VastaaPoista
 2. Kävimme viime keväänä samoissa maisemissa. :D

  VastaaPoista
 3. How do I make money from playing games and earning
  These are the three most popular forms https://access777.com/ of gambling, and are explained https://tricktactoe.com/ in a herzamanindir.com/ very concise and concise manner. The most https://vannienailor4166blog.blogspot.com/ common forms of gambling งานออนไลน์ are:

  VastaaPoista