maanantai 11. toukokuuta 2015

3. Lomapäivä


Ihana aamu! Kyllä voi tuntua ihanalta kun LIDL aukaisi ovensa. Sieltähän sai ostaa omenoita, tomaatteja, kurkkua, kananmunia, tuoretta leipää ym. Näin nopeasti sitä ihminen oppii arvostamaan tavallisia tuotteita:)

Paikallinen vaatekauppakin tarjosi antimiaan, eli sai vihdoin vaihdettua (maanantaina) perjantaista yllä olleen koltun pois! Ja niin ihanat sandaalitkin jalkaan nahkaisten kenkien tilalle. Olin kuin lapsi karkkikaupassa! Olihan tuo jo syytäkin saada sandaalia jalkaan kun lämpötila nousi jo +26.

(Kello on muuten paikallista aikaa 22.00 ja kirkonkellot löivät juuri muutaman kerran. Kuulostipa kauniilta).

Laitan vielä muutaman valokuvan vaikkapa matkailumainokseksi...


 
 
Tässä talo missä asumme. Neljä pientä ylimmäistä  ikkunaa ovat olohuoneemme ikkunoita. Talo on vuodelta-1585 ja sijaitsee Briedelin kylässä.  Zell an der Moseliin on matkaa n. 2 km.
 
 
 
 
Tässä kuva äskeisen iltalenkkimme varrelta. Laakson vastarannan viiniviljelyksiä. Moselin joki oli aivan tyyni...
 
 
 
 
PS. Soitimme lentokentälle ja matkalaukkumme ovat löytyneet. Huomenna on toivoa saada omat tavarat, joten elämä hymyilee taasen:)
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat. Tulee aivan mieleen viimekeväinen matkamme Saksaan. Hienoa, että saatte omat matkatavaranne käyttöön. Lisää kuvia odotellen ;D

  VastaaPoista
 2. Ihana asumus ja mahtavat maisemat! Tulee ikävä Saksan aikoja... Hyvä, että matkatavarat löytyivät :)

  VastaaPoista
 3. Ihana katsella näitä kesäisiä kuvia kun täällä on harmaata ja vettä vihmoo taivaalta. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Oi, kun kiva kun matkatavarat löytyivät! Ihanan näköistä, olen joskus mennyt jollain reissulla Moselin laakson läpi, harmi ettei ollut aikaa siellä enempää piipahtaa, ehkä joskus:)

  VastaaPoista