tiistai 12. toukokuuta 2015

4. Lomapäivä


Tässä nämä vintiöt nyt virnuilevat. Kyllä niitä vähän nolottaakin (äiti tuntee lapsensa!). Missä lienee maailmalla seikkailleet, kaikkea ei edes äidille kerrota. En osannut olla heille vihainen vaan äidin lämmöllä otin avosylin vastaan! Huomasin, että ovat vähän ryvettyneetkin matkalla...


 
 
Olihan heillä sitten salaisuuskin. Toisesta laukusta oli pöllitty Nikonin järjestelmäkamera, videokameramme laturit ja muut johdot. Laukku oli muutenkin mullinmallin. Lentoyhtiölle soitettuamme ja ohjeita seuraten istuimme iltapäivällä poliisiasemalla rikosilmoitusta tekemässä. Että kyllä matkailu avartaa;)

7 kommenttia:

 1. Voi ei, onpa teidän lomaan mahtunut kommelluksia! Mieliinpainuva loma, epäilemättä - toivon kovasti myös iloisia ja elähdyttäviä kokemuksia!
  Aivan ihanaa lomailuseutua! Olemme joskus ajelleet niillä nurkilla kohti Mettlachia (Villeroy & Bochin tehtaanmyymälään), koko matkapitkin Moselin vartta. Ah, se oli ihana reissu! Joskus olemme myös risteilleet Moselilla, se laivalla tarjottu viini oli ihan kamalaa, vaikka loistavaa viiniseutua onkin! ;o)

  VastaaPoista
 2. Ehkäpä et kuitenkaan tuollaista avartamista lähtenyt hakemaan. Toivotan parempia loppuloman päiviä:)

  VastaaPoista
 3. Kokemusta on minullakin, kun matkalaukku viivästyy, niin sieltä on sitten myös kaikki arvokkaampi viety, eikä auta vaikka olis kuinka "varma" lukko. Toivottavasti matkatavaravakuutus on kunnossa, sillä lentoyhtiöt ei ainakaan aikaisemmin korvanneet kuin kilohinnalla. Ihan sama oliko kultaesineitä vai likaisa alushousuja, korvaus-summa on sama. Onneksi teillä nyt kuitenkin on ainakin vaihtovaatteita, nauttikaa lomasta kaikesta harmista huolimatta ♥

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus, kun kamera on viety! Ikäviä sattumuksia on nyt matkallenne osunut useampiakin. Mukavaa loppulomaa toivottelen kuitenkin!

  VastaaPoista
 5. Voi ei, epäonni jatkui siis vieläkin! Toivottavasti matkan loppuosuus sujuu paremmin :)

  VastaaPoista
 6. Vintiöt päättivätkin maistaa kyseenalaista vapautta irtauduttuaan omistajiensa käsistä, Onneksi löysivät tiensä luoksenne, harmittaa tuollaiset penkomiset ja varkaudet. Pari kertaa laukkuni on seikkaillut eri reittejä kanssani perille ja nyt lentelen vain käsimatkatavaroiden kanssa, mikäli mahdollista. Hyvää jatkoa lomellenne ja upeita elämyksiä.

  VastaaPoista
 7. Niin paljon kuin meidän perheessä matkustetaan ( kaikki lapset ulkomailla) ikinä ei ole moista Euroopassa sattunut. Läppäri vietiin ruumasta Afriikassa, siinä kaikki. Kyllä teitä on nyt koeteltu ihan liian suurella sattumuksella. Mutta joskus on sitten mitä muistella.

  VastaaPoista