torstai 21. toukokuuta 2015

13. Lomapäivä


Ihana, ihana Rothenburg! Neljä vuotta sitten käytiin täällä viimeksi ja ihastuin tähän kaupunkiin ikuisesti! Piti tulla piipahtamaan yöksi, vaikka tämä piipahtaminen teki jonkinmoisen kurvin. Ei haittaa... täällä on se ihana joulukauppa, pikkuisia puoteja ja tilkkukauppa. Jostain blogista luin, että täällä on tilkkukauppa. Ennen matkalle lähtöä etsin ja etsin mutten löytänyt mistä sen tiedon luin. Onneksi se tieto kuitenkin oli ja löysin osoitteen netistä. Tänään en sinne ehtinyt kun kauppa sulkeutui 13.00. Huomenna on siis ihana aamupäivä tiedossa:)

Kaupunki on niin tunnelmallinen. Täällä turvassa vanhojen kivimuurien sisällä!


 
 
 
 
 

 
 
Tällä kohdin Saksaa sireeni oli kauniisti kukassa kun paikoin Moselin laaksossa olivat jo kukkineet.
 
 
 
 
Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua kaikille... myös kotoväelle:)
 

 

6 kommenttia:

 1. Mukavaa lomanjatkoa myös sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Tuolla minäkin olen käynyt, tosin jo parikymmentä vuotta sitten. Muistan vaan että tosi idyllinen kaupunki. Upeaa kun voit elää kauniin alkukesän siellä ja uudestaan kun tulet kotiin, kait tulet?!

  VastaaPoista
 3. Olenkin jo odotellut tilkkukankaisia kuulumisia, kyllähän joka reissulla ainakin yksi tilkkupuoti kannattaa koluta! :o)

  VastaaPoista
 4. Tuoolla olin viime keväänä ja se tilkkukauppa oli ihana. En ole vielä kaikkia sieltä ostamiani kankaita ommellut. Hieno kaupunki.

  VastaaPoista
 5. Näyttää hyvin idylliseltä paikalta ja jännityksellä odotan tilkkukauppa kuulumisia:)

  VastaaPoista
 6. Oikein kaunista! Ja minä kun luulin että meillä oli viime kesänä runsaasti kukkia kultasateessa! Niin väärin, mutta puolustellaan että eri on leveysasteet...

  VastaaPoista