sunnuntai 10. toukokuuta 2015

1. Lomapäivä... kun kaikki voi mennä pieleen...Eilen kyllä kaikki meni pieleen... Tarkistimme lentomme aikataulun, joka oli muuttunut noin tunnilla. Olimme jo edellisenä iltana tsekanneet itsemme lennolle ja matkalaukkumme koneeseen. Aamu hymyili kun istuimme kentällä aamupalalla ja suunnittelimme päivän aikataulua. Laskimme, että olemme määränpäässä Moselin laaksossa noin klo 14. Sitten ruokakaupan kautta majoittumaan talolle... Eipä käyny niinkun Strömsöössä;)

Helsingissä saimme tiedon, että meillä on 20 min aikaa Tukholmassa koneen vaihtoon. OK! Ilmoitimme asiasta lentoemännälle joka ihmetteli miten tuollaisia lentoja voidaan puukata. Emme ihmetelleet sen kummemmin... Hän siirsi meidät kolmannelle riville, jotta pääsemme heti koneesta ulos. Tukholmassa kipinkapin juoksujalkaa portille F28, jossa jatkolentomme Frankfurtiin odottaisi. Kiirehdimme vaikka ensimmäinen lentomme olikin laskeutunut 10 etuajassa. Silti portit oli jo suljettu ja myöhästyimme. (Emme enää ihmetelleet miksi lentoemäntä ihmetteli).

Etsimme toimipaikan missä ystävällinen henkilö kertoi, että matkatoimistomme oli ilmoittanut meille uuden ajan, mutta oli unohtanut tilata jatkolennon kokonaan! Saimme paikat Frankfurtiin, mutta 7 tunnin päähän...

Klo 19 laskeuduimme sitten Frankkiin ja odotimme matkatavaroitamme, jotka eivät saapuneet. Siispä jonoon tekemään reklamaatiota asiasta. Koska kyseinen lentokenttä on valtavan suuri olimme autonvuokrauspisteellämme vasta 20.30. Matkaa olisi vielä ajella 150 km. Matkallahan sattuu ja tapahtuu ja yläkerta pisti vielä kunnon vesisateen iloksemme. Olikin mukavampi ajella sateella, pimeässä ja etsiä huoltoasemaa mistä ostaisimme aamupalatarvikkeet;)

Perillä olimme 00.30...

2. Lomapäivä


 
 
Enpä viitsinyt kuvata tähän paketillista TUC suolakeksejä ja 1,5 l vettä. Hieman oli niukahko äitienpäivä aamiainen! Ja kaupat kiinni kun on sunnuntai, mutta huomiseksi olemme jo löytäneet kinkkua ja patongin!!! Vaatteita on vaan ne mitä oli kotoa lähtiessä ja huomiseksi on luvattu +30. Taitaa vähän pukata hikeä!!!
 
 
 

6 kommenttia:

 1. No tuosta ei juuri huonommaksi enää voi mennä, joten parempaan päin on suunta sentään. =) Oikein mukavaa lomaa sinne teille .

  VastaaPoista
 2. Ikävä alku lomalle :( Toivottavasti loppuloman vietätte mukavammissa merkeissä!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti matkalaukut löytävät omistajansa pikaisesti ja matka jatkuu paremmissa tunnelmissa. Hyvää ja onnistunutta lomaa.

  VastaaPoista
 4. Ompa ollut alku lomallanne. Toivottavasti loppuloma sujuu mukavasti. :D

  VastaaPoista
 5. No, johan oli loman alku, mutta toivottavasti laukut pian saapuvat ja loma voi kunnolla alkaa.
  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 6. Huhhuh mikä suma epäonnea - toivottavasti jatko menee enemmän Strömsön malliin :)

  VastaaPoista