perjantai 22. toukokuuta 2015

14. Lomapäivä


Aamusta kaupoille:) Tämä kaunis pitsikauppa tarjosi kauniita liinoja, pitsikuvioita ym käsitöitä. Kävin hakemassa sieltä mm. 3 kpl pitsisiä perhosia, jotka aion arpoa blogissani kunhan kotiudun lomalta. Niille voi jokainen keksiä näppärän paikan... vaikka pussukan kulmasta...


 
 
Vähän on kuvakin vaaleahko kun aamuaurinko paistoi suoraan ikkunaan.
 
 
 
 
Tämä tuoli seisoo Spitalgasse 19, tilkkukauppa "Der Patchwork Engel" edessä. Suloinen pieni puoti. Liike myi pääasiassa amerikkalaisia tilkkukankaita. Löytyi sieltä myös japanilaisia- ja saksalaisia kankaita. Sain luvan kuvata kaupan sisältä:)
 
 
 


 
 
 
 
 
Tuon vasemmanpuoleisen kissakasan ohjeen ostin kotiinviemiseksi...
 
 
 
 
 
 
...ja hieman kankaitakin. Kauniin hempeitä ovat. Olisin kaivannut vähän räväkämpiäkin kankaita!
 
 
Tämän yön nukumme Munchenin lentokentän lähistöllä. Jos joku ehti huokaista, että no vihdoinkin sieltä tullaan kotio ja matkakertomus päättyy tältä erää voin kertoa, että yllätys... Poikani ja miniä lentävät huomenna Munchenin kentälle ja jatkamme yhdessä lomaa suunnaten Itävaltaan. Tarina siis jatkuu hetkisen...
 
 
 

 

6 kommenttia:

 1. Lomamatkaasi on mukava seurata ja kun sitä tulee näin päivä kerrallaan jaksaa hyvin pysyä mukana:) Oikein kivaa jatkoa seuralaisten kanssa:)

  VastaaPoista
 2. Tuo kauppa on ihana! Maltilliset ostokset olet kuitenkin onnistunut tekemään :) Mukavaa reissun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana pitsi- ja tilkkukauppa! Kivat ostokset:)
  Kivaa matkan jatkoa ja jään odottelman lisää kuvia seuraavasta paikasta:)

  VastaaPoista
 4. Ihana kauppa on reitillesi osunut. Tänään Helsingissä tuulee ja satelee, joten on oikein hyvä lueskella ja katsella aurinkoisia matkakuvia. Toivotaan lisää aurinkoisia päiviä jatkomatkalle.

  VastaaPoista
 5. Ihania paikkoja olet taas katsastellut! Ja aivan ihanaa jatkoa on tiedossa - Itävaltaan tahtoisin takaisin minäkin... :)

  VastaaPoista
 6. Kivan kaupan olet löytänyt. Aurinkoisia ja mukavia päiviä Itävallan kauniissa maisemissa.

  VastaaPoista