perjantai 4. syyskuuta 2015

Syyskuu


Vaikka aurinkoiset päivät ovat ihania, odotan jo innolla kuulaita syksyn aamuja... ja värien leikkiä luonnossa. Ensi viikolla alkavat kurssit, joita innolla odotan. Kesän aikana en ole käsitöitä harrastanut ollenkaan, mutta kursseista saa varmaan taas mukavasti virtaa:)

Kummitätini täyttää vuosia ja ompelin hänelle pikkuisen kirjelaukun lahjaksi Marimekon paksusta Kivet markiisista. Tuon kokoisesta laukusta oli kuulemma tarvetta. Löysin hänen vanhan rippikuvansa jonka skannasin ja askartelin sen korttiin, mistä tietenkin unohdin ottaa kuvan.


 
 


 
 
"Vanuna" on pahvimaista, ohutta sitkeää jäykistettä, joka varmasti pitää laukun kuosissaan. Tätä jäykistettä on helpompi ommella saumoissa kun ei ole niin paksua, mutta vaikka se rypistyy, niin se myös palautuu kuosiinsa takaisin.
 
Pari kassia on tilattu ja saan tehdä ne oman mieleni mukaan. Ainoa toive on vetoketju, olkapäällä keikkuva ja jos sinne mahtuisi joku ostoskin...
 
Mukavaa viikonloppua kaikille!

 


7 kommenttia:

 1. Ihana!! Vetoketjutasku takana on hyvä. Kauniin mallinen kirjelaukku:)

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä taitava:) Laukku on hieno!

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs! Sopii moneen vaatteeseen asusteeksi!

  VastaaPoista
 4. Upea laukku! Sopis minullekin :)

  VastaaPoista
 5. Tosi makee ja tyylikäs! Tuo Kivi on ihan suosikkikangas. Samalla mallilla olen tehnyt muutamia iltalaukkuja karkkipapereista ja ihan kankaisiakin.

  VastaaPoista