tiistai 29. syyskuuta 2015


Syksyn myötä ovat harrastukset hyvässä vauhdissa. Tilkkutöissä jatkojalostan tilkkutyö-laukkuani. Viime kaudella ompelin pinon blokkeja kankaan hulpioista. Nyt ne on tikattu tukevaan vanuun... Seuraavaksi tikkaan raot pitkillä hulpioilla. Sitten taas mietitään jatkoa... mietin työn edetessä ideoita sankojen, vetoketjun (ompelenko vain laukun suulle vai ympäri pohjaan asti) ja laukun paksuuden suhteen.
 
 
Hups!!! Huomasin juuri, että taitaa mennä alimmaisen kuvan alin rivi purkuhommiksi. Koko rivi pitäisi varmaankin olla toisinpäin. Hyvä, että tässä vaiheessa huomasin!
 
 
Yritän... Siis yritän vähentää kankaita kaapista ja laatikoista enkä hanki uutta tilalle??? Siis YRITÄN!!! Neljästä Marimekon trikoopalasta ompelin kaksi tuubihuivia. Toisen varasi tyttäreni ja toinen menee omaan käyttöön.
 
  
 
Värikästä ja inspiroivaa syksyä kaikille!

 
 
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Hauska idea käyttää hulpiot noin ! Tuubihuiveja ei ole koskaan liikaa näin syksyn tullessa, lämmittävät kaulaa niin mukavasti. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä hulpioblokkeja. Tuubihuivit on kivoja asusteita!

  Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Aah, huikea joukko hulpioita! Houkuttelevaa :) Putkihuivit ovat niiin mukavia!

  VastaaPoista
 4. Hulpiotyösi näyttää hienolle! Eikö ole jännä, että välillä oma silmä ei huomaa virheitä, mutta kuvassa ne vasta huomaa.

  VastaaPoista
 5. Hurjasti kerättyjä ja ommeltuja hulpioita.
  Tulee erikoisen hieno laukku!

  VastaaPoista