keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Tanssiesitys

 
 
 
Meidän 5-vuotiaalla on illalla esitys Sibeliustalolla. Tämä on jo 3. esitys nuorella uralla. Niin innokkaina he lavalle saapuvat nutturat päässä ja valkoiset ballerina-asut päällään. Jokainen vähän sinne tänne poukkoillen ja toisiaan seuraten. Ihanaisia!
 
Ovat olleet keijukaisia, mutta tänä vuonna rooli on ballerinoilla vaihtunut: He ovat Roskakuskeja:)
 
Halusin tehdä pienen muiston esityksestä. Ristipisto oli tarkoitus tehdä valkoiselle pellavakankaalle. Yritin!!! Eihän siitä tullut mitään kun en nähnyt koko kankaan pintaa kunnolla vaikka pistin lukulasit silmille. Vaihdoin sitten Aida-kankaaseen ja niinpä postikortin kokoinen ballerina muuttui 20*30 cm kokoiseksi:) Se hyvä puoli siinä oli, että tulipahan tilattua aika silmälääkärille!
 
 
 
 
 
 
Kaapissa on jemmassa kaksi vanhanajan jouluista ristipistelyä. Molemmat pellavakankaalle. Jollei ne vahvistetut lasit auta täytyy varmaan joku iso luuppi hommata. Olen aina ihaillut pellavalle tehtyjä pistoja!!!
 
Mukavaa keskiviikkoa!


 
 

4 kommenttia:

 1. Ai, miten taitavasti tehty balleriina.

  VastaaPoista
 2. Oi, kuinka kaunis ja ihana muisto tytölle! Minä sain juuri viime viikolla uudet lasit. Nyt näkee taas maailman selvemmin :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis muisto. Ihanan siro kuva.

  VastaaPoista
 4. Kaunista työtä. Mukava muisto harrastuksesta. Minä vielä jahkailen sen silmälääkärin kanssa, odotan kevättä ja valoisampaa aikaa.

  VastaaPoista