lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulumarkkinoilla
Eilen ajeltiin Turkuun kovassa vesisateessa... Ilmasta viis, isot sateenvarjot auki ja kaupungille. Iltaa myöten ja varsinkin yöllä se kova tuuli saavutti tämänkin kaupungin ja kolisutteli ikkunoita. 
 
Aamupäivästä tänään aukesi Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat. Kieltämättä ilma olisi voinut olla parempi tunnelman kannalta, mutta näillä mentiin.
 
 
 
 
 
 
 
Tiernapojat ovat mieheni suosikki jouluisin.
 
 
 
 
Tämä rautainen ulkotulilyhty oli suosittu ostos. Parissa viikossa kuulemma alkaa ruostua kauniin näköiseksi. Näitä oli monia eri kokoisia ja jos asuisimme vielä rivi- tai omakotitalossa se olisi ehdottomasti lähtenyt mukaan.
 
 
 
 
Eikös ole kauniita sukkasia. Irrotettavat sukanvarret:)
Itselleni tarttui mukaan Tuija Vihermaan maalaama kaunis kassi.
 
 
 
 
Maarit Ailion joulukortteja, Heijastinkoru ja huopakoru:)
 
 
 
 
 
 
 
Tämä on mieheni valitsema tuohipukki...
Mielestäni markkinoilla oli laaja valikoima kauniita käsitöitä: Ompeluksia, neuleita, koruja, koristeita, puutöitä, taontoja, sika vartaassa, leivonnaisia...
 
Kylmä jo tunkeutui takin alle ja nautimme joulun alun ensimmäiset glögit tunnelmallisessa kahvilassa:)
 
 
 
 
Illalla vielä Logomo -  teatteriin katsomaan Anna-Leena Härkösen käsikirjoittamaa näytelmää "Kaikki oikein." Tarina pariskunnasta joka voittaa jättipotin ja joutuu rahapsykoosiin... Hauskaa varmasti luvassa!
 
Hyvää huomista Itsenäisyyspäivää kaikille ja käykääpä joulumarkkinoilla tukemassa käsityötä!


 
 

7 kommenttia:

 1. Onpa teillä ollut mukava päivä! Tänään olen vain kotoillut ja ladannut akkuja raskaan työviikon jäljiltä. Huomenissa voisi jo kodista suunnata jonnekin, vaikka joulumarkkinoille. Saas nähdä mitä keksitään. Iloista teatteri- iltaa teille!

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia, varsinkin tuo kassi. Irtovartiset sukat kuulostavat käteviltä. Sellaiset voisi neuloa.

  VastaaPoista
 3. Kivat ostokset löysit ja irrotettavat varret villasukissa kuulostaa ja näyttää hauskalta:)

  Mukavaa teatteri-iltaa ja Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos että kerroit markkinoista! Tässä kun asuu lähempänä niin aika kuluu parempia ilmoja odotellessa :( Toivottavasti nautitte koko reissusta. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hauskalle päivälle.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Tiernapojat ovat minunkin suosikit! Nyt on joka puolella käsityömarkkinoita ja toivoisikin hyviä ilmoja. Irtovarsisukat on näppärä keksintö! Jos hangessa (jos sellaiset olisi) varret lumeentuisivat ja sisälle tullessa ne voisi irroittaa kuivumaan. Olkipukit ovat niin perinteisiä joulukoristeita. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 7. Hienot markkinakuvat. Irroitettavat sukanvarret, hieno idea.

  VastaaPoista