tiistai 30. kesäkuuta 2015

Läppäri lääkärissä


Läppärini oli muutaman päivän lääkärillä... onneksi ei ollut mitään peruuttamatonta vaivaa. Päinvastoin toimii taas hyvin ja nopeammin. Ikävä meinasi jo tulla. Onhan meillä tuo iPad, muttei se tunnu yhtä läheiseltä. Eräs luokkakaverini kun on kiintynyt iPadiinsä niin, että on kuulemma ilmoittanut sen lähiomaisekseen;)

Vietin juhannuksena syntymäpäiviäni ja sain lapsilta lahjaksi teatteri-illan. Kävimme ensin Karirannan kahvilassa nauttimassa kahvit kakkuineen. Sieltä suuntasimme Messilän markkinaravintolaan kesäteatteriin. En ollut siellä aikaisemmin käynyt ja yllätyin iloisesti. Viehättävä miljöö, teatteri vintillä ja sielläkin oli viihtyisä kahvila. Joten nautimme siellä kuoharit ennen teatterin alkua. Mainostan teatteria blogissani, koska tämä näytelmä ylitti kaikki odotukset. Musikaali rakkauslauluista ja esiintyjillä oli niin kauniit äänet, että monesti nousi kirjaimellisesti iho kananlihalle. Sinne musiikin lomaan oli luotu ihan hauska juonikin. Hyvät näyttelijät!!! Suosittelen lämmöllä jos liikkuu Lahden seutuvilla. Kiitos lahjastani!


 
 
Ompelin pussukan tilkkuleikkureilleni. Eteen laitoin kristallimuovia etten unohtaisi sisältöä;) Vuoren ja kankaan väliin tikkasin vahvan, ohuen kovikkeen, joka pitää pussukan hyvin kuosissaan. Sisään ompelin pienen taskun, mihin sujautin leikkurin terän teroittajan.
 
  
 
Mukavaa, lämmintä, kesäistä viikkoa kaikille!

 

4 kommenttia:

 1. Kesäteatterit ovat kivoja! Onnea näin jälkikäteen synttärisankarille :) Näppärän pussukankin olet ennättänyt tehdä.

  VastaaPoista
 2. Onnea minultakin synttärisankarille. Olihan sinulla mukavat juhlat :) Hienon pussukan olet pyöräyttänyt. Eihän sitä malta olla hypistelemättä...ja näyttää sopivan sisustukseesikin.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut näin jälkikäteen! Vaan tarvitaanhan sitä onnea joka päivä.Ikkunallinen pussukka on kätevä!

  VastaaPoista
 4. Öööö, onko leikkurin terälle teroittajakin?? Hups.
  Olen aina vain vaihtanut uuden, ei ole tullut mieleen - vaikka Mieskin terotuttaa moottorisahansa ketjun! ;o)
  Tosin, jos leikkelee kahvipusseja suokaleiksi tilkkuleikkurilla, terä terottuu samalla, sitä olen joskus harrastanut...
  Kiva,pussukka, ihana kangas!

  VastaaPoista