tiistai 16. kesäkuuta 2015

Ensimmäiset karkkipussit


Ei mennyt kuin strömsössä. Sain Marlelta hyvät ohjeet miten toimia. Toteutus on vielä hakusessa. Laitoin leivinpaperin alle, liimakuitukankaan mihin asettelin paperit ja leivinpaperin päälle. Ei  tarttuneet paperit kankaaseen vaan hypähtelivät iloisesti sikinsokin pitkin pöytiä. Olisko syynä ollut liiman laatu? Vai joku kikka kakkosen puute???
Ompelin paperit sitten yksitellen liimakankaalle ja laiton vielä tikkauksen kanssa lakanakangasta alle. Tämän jälkeen näytin kyllä teokselle silitysrautaa jos vaikka vähän jäykistyisi ja siliäisi.
Ihan napakka pussukasta tuli tuon kristallimuovin ansiosta. Mitään vanua en lisännyt.

Papereita on vielä varastossa, joten kyllä näitä pussukoita täytyy lisää ommella! 
 
 
 
 
Menneenä viikonloppuna piipahdimme Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla. Harmitti kun ei ollut kameraa mukana olis tullut niin värikkäitä kuvia. Mukaani löysin parmesan juustoa, oliiviöljyä ja kukka-asetelman. Hinta ruukkuineen 15 € :) Se piti oikein kuvata!
 
 
 
 
Markkinat olivat oikea onnenpotku. Löysin hukassa olleen ystäväni sieltä, opiskelukaverini:)
 
Mukavaa juhannuksen odottelua (huopatossut jalassa)!
 
 


6 kommenttia:

 1. Kyllä niin tunnistan tuskasi :) Taitolaji se on tämäkin, jovain sait näpsäköiksi pusseiksi! Kauniit mehikasvit löysit. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Mutta hienoja pussukoita tuli! Kiva kukka-asetelma mehikasveista:) Täälläkin on kylmä, vaikka aurinko paistaa, tuulee, tuulee ja aina vaan tuulee!

  VastaaPoista
 3. Yhden karkkipussukan olen kerran tehnyt ja totesin ettei ole mun juttu. Kauniita nämä ovat kuin mitkä ! Ihanan asetelman olet ostanut. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Hyvä tuli, vaikka mutkan kautta! Kettukarkkipaperit toimivat aina, niistä tulee niin iloista pintaa.

  VastaaPoista
 5. Lopputulos on hieno, vaikka tekemisessä olikin omat koukeronsa. Kauniit pussukat.

  VastaaPoista
 6. Onpa onnistuneen näköisiä! Omat karkkipaperiaskarteluni eivät ole tähän saakka onnistuneet, mutta liimakangasta en ole vielä kokeillutkaan. T'äytynee vielä jatkaa harjoittelua ja ottaa kaikki keinot käyttöön :)

  VastaaPoista