tiistai 5. marraskuuta 2013

Siivoilua...


Eihän siitä sunnuntaisesta tilkkuilusta tullut mitään kun keksimme siipan kanssa lähteä eläviin kuviin:) Jos jännitys kiinnostaa, niin suosittelen uusinta Tom Hanksin: Captain Phillips. Oli kyllä vaikea pysytellä paikoillaan penkissä... sai ainakin minut jännittämään. Alusta loppuun pysyi jännitys yllä. Suosittelen! Elokuva kertoo tositarinan nykyajan merirosvoista.

Harmi kun kamerani ei saanut vangittua tämän kauniin punaisen värin lämpöä. Huusin tämän Marimekon satiinisen kankaan huutonetistä jo pari vuotta sitten. Koska keittiömme on aika vaalea, toi tämä lämminsävyinen kangas lämpimän tunnelman. Näitä verhoja voikin pitää akkunassa pitkälle yli joulun. 
 
 Eilisestä olen pessyt pesemättömiä tilkkukankaita, silittänyt... vielä kun (kunhan) saan (saisin) mahdutettua ne kaappiin... Oliskohan tämä joulusiivouksen alkua kun alkaa paikat putsautua:)

3 kommenttia:

  1. heippa, löysinhän tänne:) lompsan korttitaskuohjeet löytyivät: http://mel-allwrappedup.blogspot.ca/2010/11/patchwork-y-bifold-wallet.html

    VastaaPoista
  2. Oikein kivat punaiset verhot. Kyllä se punainen väri sopii muutenkin , ei vain joulun aikaan. Ihana on myös tuo aiemmassa kirjoituksessasi kuvaama kasssi. Olisi mukava joskus osallistua noihin kassikursseihin. :D

    VastaaPoista