lauantai 19. lokakuuta 2013


Eilen satoi ensilumen. Vaikka se olikin räntää, niin kummasti tuntui talvi tulleen... Lapsenlapsikin (3,5 v) kysyi "onko tänään joulu"? Tänään iltapäivällä lenkillä miniän kanssa oli jo tiet osaksi jäässä. Eli tässähän voi jo kiireellä aloitella jouluiset tilkkutyöt:)

Eilen ompelin käsin laukun reunuksia. Pidän tuosta kassin reunasta, johon mallin sain kesällä Päivölän kursseilta, haastetta se kumminkin teetti. 5 ompelukoneen neulaa sain poikki reunusta tikatessa... Nyt on kuitenkin kassi valmiina käyttöön. Tuntuu mukavan kevyeltä nahkakassin jälkeen.


 
 
 
 
Nyt odotellaan kovasti Tampereen Suomen kädentaidot-messuja jonne ilmoittauduin opiston kautta. Tiedossa on myös Hamina-Loviisa suunnalle matka opiston bussilla joulumarkkinoille. Eli mukavaa tapahtumaa tiedossa.
 
Mukavaa viikonloppua kaikille!
 

7 kommenttia:

 1. Kassi näyttää kivan malliselta ja kantaat ovat myös kauniit. Tuon takia kannatti kuluttaa vaikka neulojakin:)

  VastaaPoista
 2. Kauniin mallinen kassi. Hieno juttu tuo vetoketju, ei pääse ylimääräiset kädet kassin aarteisiin käsiksi. Piparkakkureunus kruunaa kassin.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kankaat ja kiva malli, kyllä tuota kelpaa kanniskella, täälläkin satoi lunta jo torstaina ja on pysynyt vielä maassakin.

  VastaaPoista
 4. Kassi on kaunis. Tuo malli on kiva ja siinä taitaa olla sen verran pitkät hihnat, että sitä voi pitää olkalaukkunakin.

  VastaaPoista
 5. Hieno kassi, tykkään noista yläreunan kaarista erityisesti!

  VastaaPoista