sunnuntai 13. lokakuuta 2013


Pieni ja pippurinen tilkkuilu tämä kukkaro. Opin version missä kaikki saumat sai piiloon. Nyt pitäisi tehdä lisää heti perään ettei unohdu (...tai siis taisi jo unohtua;)) Maatuskakin on hieman kallellaan...

Lupasivat ensi viikoksi kylmenevää ja jopa lumisadetta. Eilen oli kuitenkin kaunis aurinkoinen päivä, joten päätin laittaa hihat heilumaan (ja kädet niiden sisään...HAH). Pesin ikkunoita. Nyt kiiltää parvekelasit! Pesin ulkona yhteensä 30 lasipintaa ja illalla hörpin Fintrexiä kun heiluin pienessä flunssassa ulkona.
Vielä pitäisi sisäpuolelta jatkaa urakkaa ja ommella keittiöön "talviverhot". Kuosi käy hyvin jouluksi ja voi jättää vielä joulun jälkeenkin ikkunaan.

Illalla lähden "Tuliset tenorit valloittavat sydämesi"-konserttiin. Eli: Jyrki Anttila, Pentti Hietanen ja Tomi Metsäketo. Odotan innolla!!!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. Söpö kukkaro. Ihailen kaikkia, jotka onnistuvat saamaan nuo pirulliset metallikehykset kauniisti paikoilleen. Maatuskat ovat usein hieman itään päin kallellaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa iltaa. Oletpas ahkeroinut ikkunoiden kanssa. Jospa minäkin joskus!

  VastaaPoista
 3. Kauniin värinen pussukka! Ihanaa iltaa hyvän musiikin parissa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis pussukka, iloisen raikkaan värinen. En olisi huomannut maatuskan vinoutta. Iltasi hurmaavien tenorien seurassa oli varmaan miellyttävä.

  VastaaPoista
 5. Pirteä kukkaro! Tenorit ovat tulossa näillekin kulmille, ja nyt arvon raaskinko, lippujen hinnat ovat aika suolaiset. Ehkä kuitenkin, kerran se vain kirpaisee...

  VastaaPoista