sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pikkuisen jouluista + Tampereen KädentaidotTilkkukurssilla ompelimme jouluiset uunikintaat... perinteisen kintaan ja pidemmän version... Molemmissa sama kuvio "lentäviä hanhia".  Pohjakankaat ovat syksyisiä, mutta menevät mielestäni täydestä kuin väärä raha.


 
 
 
 
Tampereelle suunnistimme kahden bussin voimin. Päätin, että yhtään lankakerää en osta, mutta ystävälläni oli mukanaan NIIN mielenkiintoinen virkkaus mukanaan, että olihan se yksi kerä hankittava! (ja tietenkin bambu virkkuukoukun hankkiminen oli täysin perusteltu koska sen voi viedä lentokoneeseen;)) Tarkoitus oli opetella tämä malli kotimatkalla, mutta ei sen messuilla viuhtomisen jälkeen enää jaksanut. Onneksi lankakerä ei vanhene!!!
 
 
Tilkkutarhaan olin tehnyt ennakkotilauksen: Tarpeellista vanua kasseihin, IIIIHANAN japanilaisen tilkkukirjan ja pari kangasta.
 
Ystävälläni oli asiaa koru & kivi osastoille. Mielelläni menin mukaan katsastamaan. Olisimme selviytyneet sieltä nopeasti pois, mutta kauniit värit, pinnat, kimalteet ym tempaisivat tutkimaan ja niinhän minä löysin kauniita helmiä kotiin vietäväksi. Metallinen joulutähti hässäkkä mihin pujotellaan helmiä oli tietenkin löytö! Eli pieni kuvallinen visio mitä matkalta mukaan tarttui... Kaikki taatusti tarpeellisia!!!
 
 
 
 
Mukava oli matka...kiitos kaikille mukana olleille:)
 

6 kommenttia:

 1. Oikein nätit uunikintaat. Vihreä kangas on ihana. Kyllä sieltä messuilta aina jotain tulee ostettua, vaikka mitään ihmeempää ei tarvitsisi.

  VastaaPoista
 2. Kaikki ostokset tarpeellisia, tietenkin:) kuka sitä nyt tarpeetonta ostaisi:) Eri asia onkin sitten milloin niitä tarvitsee;)

  VastaaPoista
 3. Ihan jouluiset nuo uunikintaat ovat. K'dentaitomessuilta ei voi hankkia kuin tarpeellista ja äärinmäisen tärkeää tavaraa.

  VastaaPoista
 4. Nuo uunikintaat suojaavat sekä sormet että rystyset, kauniit väreiltään ja kuvioltaan. Ostoksesi ovat taatusti tarpeelliset ja ajankohtaiset.

  VastaaPoista
 5. Uunikintaat näyttävät hyvin jouluisilta ja kauniilta! Olen samaa mieltä edellisten kommentien kanssa, että kaikki ovat tuiki tarpeellisia hankintoja!

  VastaaPoista
 6. Hienot, jouluiset patakintaat - tuollaisesta pitkuliaisesta olen haaveillut tehdä itselle iät ja ajat :) Kuinka pitkä se oikein mahtaa olla - josko omasta päästä syntyisi...

  VastaaPoista