tiistai 26. helmikuuta 2013

Aurinko paistoi...

Aivan ihana auringon paiste eilen. Teki niin mieli ommella, joten valitsin hieman kesken jääneet penaalit käsittelyyn. En kuitenkaan ehtinyt eilen kuvata, joten taas tulee harmaan päivän kuvia... Tämänkin mallin olen löytänyt selaillessani joskus tutorien sivuja ja laittanut jemmaan. Se jemma niminen paikka pursuaa ihania ohjeita ja vinkkejä ompelusta!
http://ayumills.blogspot.fi/ sivuston oikeasta reunasta löytyy kivoja ohjeita!Tänään aloitin vihdoinkin pitkään työn alla olleen peiton kokoamisen. Palat on levitelty ja silitetty ompelua varten. Pohjakangas ja reunakankaat pitäisi pestä/kutistaa, niinkuin olen tehnyt peiton kankaille. Keskeneräiseltä se näyttää tältä:


Tämän verran on jo aamulla tullut valmista:) Joten lähden kahvin keittoon ja takaisin sorvin ääreen. Kuvassa vilahti myös moneen kertaan ympäri pyöritetty ompeluhuoneeni. Vihdoinkin se on käytännöllinen. Kaikki nopeasti käsien ulottuvilla.
4 kommenttia:

 1. Kivat pirteän väriset penaalit. Sinulla on mukavan näköinen ompelupaikka. Tilkkutyöstäsi tulee hieno. Eilen oli ihana aurinkoinen ilma täälläkin, nyt ei enää paista.

  VastaaPoista
 2. Pirtsakan näköiset penaalit ja ihanan romanttinen nuo peiton kankaat! Tulee varmasti hieno tilkkupeitto!
  Ompeluhuoneesi näyttää hyvältä ja tuo lankateline on hyvä apuväline.
  Tänään on ollut täälläkin harmaa päivä.

  VastaaPoista
 3. Kivan väriset penaalit ja peitosta tulee niin mun värinen. Mielenkiinnolla odotan sen valmistumista.

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit ja pirteät penaalit. Valmistumassa on upea peitto, suloisen harmooniset värit, ihanat kukkakankaat.

  VastaaPoista