perjantai 1. maaliskuuta 2013

Tikkausta vailla

Viimeinenkin blokki on ommeltu paikoilleen:) Levitin peiton sängylle kuvattavaksi. Tikkaus puuttuu, mutta se hoituu Töölön Tilkkupajassa. Menen ensi viikolla Helsinkiin tutustumaan sinne. Odotan innolla!
Minulla MEINASI tulla ongelma;) Kyseisen peiton kankaat veivät tietenkin keskeneräisinä tilaa kangaskaapistani, melkein yhden Elfa-korin verran. Hetken aikaa jo pelkäsin jääkö kaappiin ihan oikea tila/vaje??? Tämä pino tilkkuja  peitosta jäi. Ehkä niistä syntyy vaikka tilkku-tyynyjä joskus???

Onneksi huoli korjautui kuin itsestään kun postilaatikosta tupsahti Lapp-Elisalta tilaamani tuotteet. Vähän vihreää pääsiäistä ja kevättä varten. Joissain blogissa on jo kuvattuna ihania pääsiäistöitä. Ihan sormet syyhyää päästä jotain pikkutyötä näistä ompelemaan.
Tuo Japanilainen kirja on Englannista http://www.bookdepository.co.uk/ Kirjan hinta n.14 euroa. Postikuluja ei tule ollenkaan ja sieltä löytyy paljon tilkkukirjoja. Tulevat kotiin n. viikossa.

Nyt aion kuoria kasvoni, laittaa 10 min naamion, mennä saunaan ja nauttia tästä päivästä! (Ensin kuitenkin pyöräytän kankaat 15 min ohjelmalla pesukoneessa).

7 kommenttia:

 1. Hieno! Mielenkiintoista nähdä minkälaisen tikkauksen tämä saa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis peite ja Soile varmaan tikkaa siihen kauniit kuviot.

  VastaaPoista
 3. Hieno peitto, tosi hyvät värit:)

  VastaaPoista
 4. Todella IHANAT vrit tilkkupeitteessä, upea!

  VastaaPoista
 5. Odotan innolla : )
  Perjantai klo 10:30 sopii mainiosti.

  VastaaPoista
 6. Aivan valtavan ihana tilkkupeitto, upea sommittelu ja kauniit väriyhdistelmät.

  VastaaPoista