perjantai 26. joulukuuta 2014

Jouluiset kaitaliinat




Hups... on hieman aikaa vierähtänyt... Vietimme kesäloman poikkeuksellisesti syys-lokakuussa ja tuntuu, että syksy hujahti niin nopeasti ohi!

Vihdoin saatiin lumiset, kauniit maisemat ja talviset pakkaset tänne etelän suuntaankin:) Eilen ulkoillessa narskui lumi töppösten alla ja oli kova viima. Tänään oli niin kauniit hanget, aurinko paistoi ja pakkasta -4 astetta. Ei meinannut malttaa sisälle tulla.

Vietimme lämminhenkisen joulun tyttären perheen luona. Olimme aamupäivällä pulkkamäessä neljän sukupolven voimin. Tässä kohtaa "...ja vanhakin nyt nuortuu kuin lapsi leikkimään..." piti kyllä paikkansa.

Löysin kaapistani Modan Charm Packs paketin ja yllätyin kuinka paljon yhdestä nipusta sain ommeltua. Tuo reunuskangas oli löytö Eurokankaan palalaarista... oli nimittäin samaa sarjaa tuon Modan nipun kanssa:) Ompelin omalle pöydälle tämän kaitaliinan ja äidilleni hieman lyhyemmän hänen pöydälleen. Nipusta jäi vielä 4 kpl neliöitä joista saisi vaikka pikkuisen liinan.



 
 


 


Tyttärelle ompelin AnnAKan ohjeen mukaan "Nissegaver"  jouluisen kaitaliinan.



 
 
 
Odotan innolla kun tilkkutyöt alkavat tammikuussa (jäi syksyllä loman takia 4 kertaa väliin). Mukavia joulun pyhiä kaikille!!!




5 kommenttia: