torstai 19. marraskuuta 2015

Kenkäpussukoita

 
 
 
Eteisen kaappi on tähän aikaan vuodesta täynnä tavaraa. On vielä kesäkenkiä, syyskenkiä ja talvikenkiäkin. Ainakin meillä;) Ompelin muutaman pussukan lisää kesäkenkäsille. Näissä sitten kiikutan kenkäset vintin hyllylle... ja suoraan matkalaukkuun jos ilmenee tarvetta.
 

 
 
 
 
 
Onneksi loppuviikoksi luvattiin kylmenevää. Odotan jo lunta!!! Ostinhan  joulukuusenkin... Olen ollut vannoutunut aidon joulukuusen kannattaja. Kahteen jouluun meillä ei kuitenkaan ole ollut joulukuusta, koska joulun vietto on siirtynyt tyttäreni kotiin. Jouluihmisenä olen kuitenkin tuntenut selvää kuusikuumetta loppuvuodesta. Kaksi vuotta olen kiertänyt kuusiostoksilla (ei aidon) mutten ole löytänyt sitä oikeaa. Tänä vuonna nappasi! Löysin mielestäni aidoimman puun mitä koskaan. Siellä se nyt nököttää pahvilaatikossa autotallin nurkassa. En malta odottaa!
 
 
Mukavaa torstaita!
 
 
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Kivat kenkäpussukat. Varmaan pitää kohta hakea talvisaapikkaat esille.

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä kenkäpusseja, kelpaa kenkien piiloutua niihin.

  VastaaPoista
 3. Että oletkin löytänyt upeat tilkut, tosi kivat kenkäpussit.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kenkäpussit! Joulukuusta meillä ei ole ollut enää moneen vuoteen vaan olen korvannut sen sypressillä. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kenkäpussit ja kivat aiheeseen sopivat kuvat pussien päällä! Odotan myös jo lunta tulisi ainakin valoisampaa:D

  VastaaPoista