maanantai 23. marraskuuta 2015

Hollolan laukku- ja pussukkakurssiSaatiin kuin saatiinkin hieman lunta meille päin. Pakkasta -1:)
 
Pari viikkoa sitten alkoi Hollolassa kassi- ja pussukkakurssi ja tässä pari valmista pussukkaa ja yksi keskeneräinen tekele.
 
Ensin on kahden vetoketjun pussukka. Sisällä vuori on kerniä. Hyvän kokoinen pussi, koska toiselle puolelle mahtuu lakka- ym pullot kallelleen ja toiselle puolelle harjat. Keskipussiin jotain pientä...
 
  
 
Toinen pussukka on neljän vetoketjun pussukka. Pidän tästä tosi paljon. Saa hyvin lokeroitua vaikka kässätavaroita:) Monta vaihetta oli ommellessa, mutta kuitenkin aika yksinkertainen.
 
  
 
Tästä taitellusta tähdestä teen joko pienen joululiinan tai kannet kansioon.
 
 


Jos kiinnostuit taitellusta tähdestä, niin tässä hyvä linkki netissä: http://www.modabakeshop.com/2011/09/fancy-folded-star-pot-holder.html
 
 
Ensi lauantaina kurssi jatkuu vielä klo 9-16.30. Suunnitteilla pari laukkua...
 
 

 

9 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kurssi ja kauniit aikaansaanokset! Meillä ollut tänään kaunis aurinkoinen pakkaspäivä, vain se lumi puuttuu.

  VastaaPoista
 2. Kivat pussukat ja kauniit kankaat molemmissa. Ylimmäinen näyttää kovin kiinnostavalta. Neljän vetoketjun pussukkaa tehtiin myös Päivölän kurssilla mutta en osallistunut siihen, arvelin että on kovin hankala tehdä:)
  Karkkipaperipussissani käytin suihkutettavaa liimaa kankaalle johon liimasin paperit.

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäitä pussukoita. Ja aina niin tarpeellisia.

  VastaaPoista
 4. Upeat pussukat kauniilla kankailla. Ja tuo tähtönen on ihana.

  VastaaPoista
 5. Kyllä kurssit on niin mainioita! Kaikki työsi hienoja! Minäkin näköjään tykästyin 4-vetoketjuisen tekoon kun tein killassa vielä toisen :)

  VastaaPoista
 6. Molemmat pussukat ovat huippuhienoja! Tuommoista monivetskarista en ole onnistunut tekemään.

  VastaaPoista
 7. Hienoja pussukoita. Tuota monivetskarillista minäkin olen ajatellut tekeväni, kunhan ehdin. Tuo tähtiompelus on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 8. Kivat pussukat, olikohan Sanna opettamassa, kun on niin tutun oloiset työt. Minä en kesäkurssilla hirvinnyt tähteen tarttua, sinä olet saanut siitä kauniin!

  VastaaPoista
 9. On hienot pussukat, mutta erityisesti kiinnostaa tuo monilokero pussukka :)

  VastaaPoista