perjantai 24. tammikuuta 2014

 
 
Uusi vuosi, uudet kujeet!
 
Tikkukursilla aloitimme tilkkumaalauksella. Tapa oli uutta minulle ja pidin kovasti! Ompelin tuotoksesta kannet tilkkukansiooni.
 
Kiinnitimme ensin pohjakankaaseen kaksipuoleisen liimaharson ja asettelimme sen päälle kangassilppua. Ts. kaikki kangassilput, langanpätkät, saumurin roskat (loistavia!) ym. Tämän päälle asettelin kukat. Seuraavaksi päälle laitettiin harso ja ei kun tikkaamaan... Vielä enemmän kolmiulotteisempi saadaan kun harson päälle tikataan/siksataan.
 
Hauskaa hommaa ja muista ENÄÄ EI MITÄÄN SAA HEITTÄÄ POIS, SÄÄSTÄ KAIKKI!!! HAH! Meillä oli hauskaa kun tongimme roskiksia ja tunnin päätteeksi totesimme ommelleemme roskia kankaalle:) 
 
 
 
 
Seuraava työni valmistuu sivussa... Ompelen kankaan hulpioista blokkeja. Näistä meinasin ommella laukun tilkkualustalle, viivaimille jne. Sitten joskus...
 
 
 
 
Antoisaa ja inspiroivaa alkanutta käsityö vuotta kaikille!
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Voi, kuinka kiva kansio. Säästin kanssa joskus tilkkujen silppuja yms. Nyt voisi pistää jotain jemmaan... Kansio on tosi kiva.
  Hulpioblokit ovat kivat.

  VastaaPoista
 2. Tilkkumaalaus on mukavaa varsinkin kun pensselillä ei saa mitään kaunista aikaiseksi:)
  Hulpioblokit ovat kivoja, pitäisikön tästä napata idea:)

  VastaaPoista
 3. Hieno tilkkumaalaus ja kansio! Mullakin on säästössä kaikennäköistä silppua ja langanpätkiä yms... Kiva tilkkupinta hulpioista!
  Hyvää alkanutta vuotta sinullekin.

  VastaaPoista
 4. Erittäin kauniisti olet osannut maalauksen tehdä! Nuo hulpiot ovat ihania. Kerran meinasin ostaa kangasta pelkän hulpion takia, mutta viimehetkellä tulin järkiini ja jätin ostamatta.

  VastaaPoista
 5. Kiva tilkkumaalaus ja ihanat hulpioblokit!

  VastaaPoista
 6. Kaunis maalaus tilkuista. Nyt harmittaa, kun siivotessani hävitin säästämäni lankasutut ja kangassulput. Hulpioblokit näyttävät hauskoilta.

  VastaaPoista