sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Leikkimökki

Huomasin, että aika on hujahtanut talviloman jälkeen.... On ollut parvekkeen tyhjennystä, vanhan pöydän pois vientiä, parvekkeen stailausta uuteen uskoon, leikkimökin pohjan tekoa, vuosiremontin jälkien siivoilua ym. Jotain pientä ehdin ommella: Pyykkipussin ja kaksi alusvaatepussukkaa miniälle. Matka on tiedossa, mutta lupaamistani pussukoista ei tietoakaan;) Nyt kuitenkin ovat molemmat valmiina. (Itselläni on aina matkoilla mukana ja ovat käteviä roikkumassa kylppärissä). Sitten kokeilin kaavaa ja surautin hellemekon prinsessa kankaasta.

                                        
Leikkimökkikin on jo paikoillaan ja mielestäni niin ihana. (Taitaa mummo toteutella omia lapsuuden haaveitaan:)) Maalauksen jälkeen piti odotella pari päivää maalin kuivumista, mutta eilen oli mökkiin jo päässyt sisäänkin. Tässä muutama kuva maalauksen jälkeen. Verhot puuttuvat ikkunoista joten ompelukone soimaan... Tänään päällystin 60-luvulta olevat veljeni ja minun vanhat tuolit mökkiin (kuva niistä myöhemmin).


 
 
 
 
 
 


3 kommenttia:

  1. Kiva leikkimökki. Muistan vielä, kun omille tytöille hankittiin leikkimökki. Nyt, kun ovat jo aikuisia niin mökki toimii hyvin romuvatastona. Lapsenlapset kyllä leikkisivät siellä.... mutta mistä sitä tavaraa aina kertyy joka paikkaan :D

    VastaaPoista
  2. Kaunis leikkimökki! Meillä rempattiin myös omien lasten leikkimökki, (lähinnä varastona toiminut) pari kesää sitten oikein priima kuntoon ja nyt siellä leikkivät lapsenlapset talvellakin. Kivoja pussukoita ja tarpeellisia.

    VastaaPoista
  3. Hauskoja kankaita pusseissasi! Voi leikkimökki-ihanuus - sitä on niin nautinnollista sisustaa!

    VastaaPoista