perjantai 24. heinäkuuta 2015

Mansikoita...


Kyllä mansikat ovat parhaita näin tuoreeltaan... Kävimme hakemassa mansikat Orimattilasta "Mansikkatila Nummi" -nimisestä paikasta. Oli meille uusi tuttavuus eikä voi kun kehua ystävällistä, iloista palvelua ja hyviä marjoja! Niin olivat makoisia ja laadukkaita. Tuonne menemme ensi kesänäkin! Myytävänä oli myös kauniita käsitöitä.


 
 
 
Tyttäreni pihamaalta sain raparperia ja leivoin niistä piirakan. Ohjeen sain "Kotona Annin kanssa" blogista. Tämä oli jo toinen piirakka jonka leivoin kyseisellä reseptillä... en saanut kuvaa kokonaisesta piirakasta kun hiiri oli jo ehtinyt hakea pari palasta:) Lapsetkin kehuivat piirakkaa ja resepti on käytössä myös heillä:) Suosittelen!!!
 
 
 
 
 
 
Mukavaa viikonloppua kaikille ja kiitos kommenteistanne:)
 


2 kommenttia:

  1. Meilläkin mansikoita syöty reilusti tuoreeltaan. Vähän olen kahden vaiheilla jaksanko ollenkaan niitä pakastaa :) Kiva että helppo piirakkaresepti on kovassa käytössä. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tuollaisen mansikkakuvan voisi suurentaa ja laittaa seinälle, sitä olisi mukava marraskuussa katsella ja pistellä samaan aikaan pakastemarjoja suuhunsa.

    VastaaPoista