lauantai 21. maaliskuuta 2015

Laukkukurssilla Harjulassa

Hups kuinka nämä postatukset nykyään viipyvät. Aika kuluu kuin siivillä, mutta yritän taas ryhdistäytyä ja päivittää tänne juttujani...

Kiitokset Tarjalle (opettajalle) ja muille kurssilaisille 3 lauantaita kestäneestä kurssista. Niskoissa tuntuu, mutta mieli on iloinen ja uusia ideoita täynnä. Kaavoja jäi vielä kotiompeluunkin. Oli mukava kurssi ja hyvä porukka!!!

Ensimmäisen laukkuni tein tilkuista. Käytin pääosin japanilaisia kudottuja kankaita. Joku oikosulku tuli päähän ja ensimmäinen lauantai meni hitaanlaisesti Paper Peacing tekniikkaa muistellessa. Kotona hoksasin, että olin piirtänyt viivat väärin, eli eipä ihme, että ompelu jumitti! Laukku kuitenkin valmistui...

 
 
Toinen pikkuinen laukku, kirjekuorilaukku, valmistui Marimekon Melooni markiisista. Ompelin sivuun irrotettavan lenkin.
 
 
                                        
Ompelin vielä repun Marimekon Kivet markiisista.(En tiedä miksi ainakin omassa netissä joissain kuvissa näkyy siirron jälkeen "jänniä viivoja"). Viimeinen reppu lähtee ihanalle miniälle:)

Nyt täytyy hypätä kenkiin ja lähteä ajelemaan Porvooseen katsomaan Kaukalopallon SM-sarjan loppuotteluita. 8 kommenttia:

 1. Upeita kaikki! ja siististi ommeltu, kuin "kaupasta ostettuja" sanoisi mieheni:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä olet tehnyt upeita laukkuja ja reppun, niin siististi tehtyjä!

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Miten oletkin saanut Meloni-kankaat kuviot sopimaan noin hyvin kohdalleen

  VastaaPoista
 4. Hienot kassit ja reppu! Kursseilla saa varmasti työt tehtyä valmiiksi asti. Kankaat on ihanat, tilkkutyössä värit sointuvat kauniisti.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania laukkuja! Suosikkia on vaikea valita, joko meloni-kirjekuorilaukku tai sitten ensimmäinen. Mieksei kuitenkin reppu!

  VastaaPoista
 6. Antimista päätellen on ollut tosi hieno ja antoisa kurssi!!

  VastaaPoista
 7. Heips! Karkkipaperihommissa käytän liimakangasta (kuitu), jolle silitetyt paperit kiinnitän. Kaikessa silittämisessä kannattaa käyttää leivinpaperia kummallakin puolella. Karkkipaperi-liimaharson tikkaan jollekin vanhalle kankaalle (lakana) ja kristallimuovin kiinnitän vain reunoista eli en sitä tikkaa. Pussukoissa vuori on ihan erikseen eli ei tikattuna sekään. Jotkut tikkaa muovin päältä ja sekin on varmaan ihan hyvä. Kyllä huvitti tuo parisängyn peiton tekeminen!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana tuo kirjekuori laukku ♥

  VastaaPoista