maanantai 12. elokuuta 2013


En voi uskoa, että huomenna alkaa joka syksyinen kursseille ilmoittautuminen. Vastahan oli kevätnäyttely opiston töistä!

Eilen oli perinteinen Miinan montun kesäteatteri. Tänä kesänä oli vuorossa Matkalaukkukostaja ja pidin kyllä kovasti. Tämän kesän toinen kesäteatterimme oli uusi tuttavuus Sappeella. Siellä viihdyimme Juice Leskisen musiikin tahdissa.


 
 
Kauniissa Loviisassa vietin alkuviikkoa, mutta harmitti kun kamera unohtui kotiin. Kävimme ihanassa pienessä kahvilassa nimeltään "Tuhannen Tuskan Kahvila". Paljasjalkainen kahvilan emäntä leipoi itse HERKULLISET tarjoilut. Kahvila sijaitsi pienen, vanhan puutalon sisäpihalla (ja sisätiloissa). Kaffet tarjoiltiin erilaisista kukallisista vanhoista kupeista.  Posliinikannullinen kahvia tuotiin pöytään ja kaunis kermakko ja sokeriastia. Kyllä oli levollinen ja kotoinen olo istua omenapuun alla ja nauttia juustovalkosuklaa kakusta punaviinimarjahyytelöä päällä...
 
 
Ompelu on kyllä jäänyt vähemmälle. Ideoita on  pää täynnä, mutta kyllä tämä helle on vaatinut osansa. Oikeastaan toivon jo hieman viileämpää ilmaa. Tämän kaitaliinan ompelin lahjaksi.
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Kauniit värit liinassa! Kuulostaa ihanalta tuo Tuhannen tuskan kahvila ja Juicen musiikkia olisi kiva kuunnella.

  VastaaPoista
 2. Varmaan kaunis kahvila. Juicen musiikistä minä pidän edelleen. Minulla taas on ollut ajatus hukassa ompeluiden osalta.

  VastaaPoista
 3. Luin keväälläjostakin lehdestä juttua kyseisestä Loviisan kahvilasta ja ajattelin käydä siellä tänä kesänä, mutta eipä taida ehtiä. Kahvihetkesi siellä kuulosti oikein nautittavalta. Liina on kaunis ja kesäinen.

  VastaaPoista
 4. Täällä Opiston kursseille voi ilmoittautua heti kesäkuun alusta alkaen, kun ohjelma julkaistaan netissä. Kiireiltäni unohdin ja havahduin vasta, kun painettu esite kannettiin viime viikolla kotiin. No täynnähän ne kaikkein kiintoisimmat kurssit jo olivat...
  Ja kesäteatterikin jäi väliin - olenpa nyt ollut saamaton!
  Toivottavasti ilmojen viilettyä saa taas normaalirytmistä kiinni, oikein jo kaipaan syyspimeitä!! :o)
  Kaunis kaitaliina!

  VastaaPoista
 5. Tuhannen tuskan kahvila oli viime kesänäkin ihana. Kävin siellä ja otin muutaman kuvan, muistatko tätä päivitystä? http://arjenjalokivia.blogspot.fi/2012/07/perjantai-2772012.html

  VastaaPoista